fredag 13 augusti 2010

Noa Noa

SÅLD!Prickig klänning i siden, från Noa Noa. Massor av fina detaljer, t ex stråveck och söta knappar. Tillhörande underklänning. Använd ett par gånger men är i väldigt fint skick. Stor i storleken.

Storlek: XS (men passar en liten 38)
Säljes för: 400 kr

H&M

Kort, lila kjol som är lätt att matcha. Köpt på H&M förra hösten, endast använd en gång.

Storlek: 40
Pris: 100 kr

Vintage – elleGAL

Toksnygga, välskräddade shorts i 100% siden som passar fint i sensommarvärmen och nu till hösten. Designade av svenska elleGAL/illegal (som re-lanserades 2008) back in the days.

Shortsen har hög, smal midja, fickor på sidorna och är veckade på framsidan. Färgen är matt, mörkgrå, men skiftar lite beroende på ljuset och de har otroligt snyggt fall. Tyvärr är de ytterst svåra att fota, maila gärna för fler bilder.

Storlek: M (36, eller en liten 38)
Pris: 170 sek

Vintage – skor

Söta, svarta skor med rund tå och guldigt spänne. Köpta i second hand-butik för ett par år sedan, men jag har aldrig använt dem eftersom de är lite för små. De är i väldigt fint skick och behöver inte sulas om eller så.

Storlek: liten 38
Säljes för: 130 kr

torsdag 12 augusti 2010

Don Donna

SÅLDA!Bruna boots från Don Donna, använda en gång. Köpta på NK förra hösten. Lite för höga för mig, säljes därför – eller bytes mot andra snygga höstskor/boots i samma storlek.

Storlek: 39
Nypris: ca 1500 kr
Säljes för: 700 kr